23 Aralık 2008 Salı

PROFİTROLLÜ ŞERİT PASTA

Malzemeler:5 yumurta
1.5 su bardağı şeker
2 su bardağı un
kabartma tozu
Vanilya
Hazır profiterol topları
Vanilyalı puding
Çukulata sos
Toz fıstık
Krem şanti
Yapılışı:5 yumurtayı şekerle çırpın.Unu,vanilyayı,kabartma tozunu ekleyin.karıştırın.170 derecede fırında pişirin.Soğuyunca uzunlamasına dörde kesin.Hazırladığınız vanilyalı dupingi üstlerine sürün .Birini kendi çevresinde rulo yapın.Diğerlerinide onun çevresine sarın.Hazır profiterollerin arasına vanilyalı pudingi doldurun ve pastanızın üstüne dizin.Hazırladığınız çukulata sosu üsterine dökün.Krem şantiyi hazırlayıp pastanızın çevresine sürün.Toz fıstıkla süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder