6 Ocak 2009 Salı

KAYMAK PASTASI

Malzemeler:5 yumurta
1.5 su bardağı toz şeker
2 su bardağı un
kabartma tozu
vanilya
1 kutu kahvaltı kaymağı
1 dilim kabak
hindistan cevizi
ceviz
çikolata parçaları
1 su bardağı şeker
Yapılışı:yumurtaları şekerle çırpın.Unu,kabartma tozunu,vanilyayı katın .Yağlanmış borcamda pişirin.Kabağı bir su bardağı şekerle pişirelim.
Pişirdiğimiz kabağı bir kapta ezerek kaymağı ilave edelim.
Pişen kekimizi 2 ye bölüp alt katına hazırladığımız kabak karışımının yarısını sürelim.Diğer katıda üstüne koyalım.Kalan kabağı sürelim.Hindistan cevizi ve cevizle süsleyerek servis edelim.Çikolata parçalarıyla süsleyelim.

2 yorum:

  1. allahımya nebuuu tarifi nerde yaz sunun tarifini elini cabuk tut en üstteki süslemeler nedir sucukmu kaymakla sucuk birarada olmaz amaa
    şaşırdııım

    YanıtlaSil
  2. ilginç görüntüsü de güzel eminim tadı da iyidir.lütfen tarifi ekleyebilirmisiniz?

    YanıtlaSil