5 Ocak 2009 Pazartesi

KAT KAT SALATA

Malzemeler:1 kırmızı lahananın yarısı
3 patates
2 havuç
yarım demet maydonoz
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 limonsuyu
Yapılışı:Kırmızı lahanayı tuzla ovalım.Zeytinyağ ve limon suyu ile karıştıralım. Patatesleri haşlayalım.Ezelim ve baharatları katalım.Lİmon suyu ve zeytinyağıyla karıştıralım.Havuçlarıda rendeleyelim.Tuz ,zetinyağı ve limonsuyu ile karıştıralım.Silikon kalıba dibine kırmızı lahanayı koyalım.Havuçları koyalım.Patatesleri koyalım.Servistabağına ters çevirelim ve maydanoz ve salatalık dilimleriyle süsleyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder